lauantai 31. lokakuuta 2009

Nyt sain sitten vihdoinkin luotoa oman blogini, mitä olen jo jonkin aikaa suunnitellut. Olen lukenut käsityöblogeja jo pitkään ja ammentanut niistä ideoita, joten näin muidenkin blogien seuraaminen on helpompaa. Ja tottahan toki jokainen käsityöhullu tahtoo esittellä omia aikaansaannoksiaa muille käitöistä innostuneille. Niinpä siis minäkin olen mukana.

Alkajaisiksi esittelen pari viimeisintä projektiani ja tietysti tulevia suunnitelmia.




Tämä tunika on neulottu Novitan Puro-langasta väristä iltanuotio. Lanka on hieman nyppyyntyvää, mutta ihanan lämpöinen ja ehdin tehdä jo siskollekin samanmoisen.
malli on Novitan syksyn
2009 lehdestä.













Tämä villatakki on tehty Novitan rose-mohairista, vaikka hermot olivatkin ajoittain koetuksella, koska pörröiset langat takertuivat useinkin toisiinsa ruutuja neuloessa. Valmistui kuitenkin ja mukava päällä, vaikka hieman kutitteleekin.













Seuraavien projektien langat hain Tapion kaupasta. Kävin siellä ensimmäistä kertaa, mutta onneksi olin valmistautunut ostoslistalla, sillä tilanne olisi varmasti riistäytynyt käsistä sen lankapaljouden keskellä. Matkaan tarttui kuitenkin Regian hand-dye effectiä, joista valmistuu yli polven tulevat sukat ja revontulihuivi. Dropsin Fabelista ajattelin tehdä pari pipoa ja Austermann stepistä valmistuu TeeTeen sivuilta löytynyt paidan malli.




Nähtäväksi jää, kauanko nämä langat pitävät laatikoissa seuraa edellisille hankinnoille, sillä opiskelukiireet tahtovat taas häiritä vapaa-ajan harrastuksia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti